Kluspartner van Burennetwerk

geplaatst in: Klussen | 0

“…Wij koppelen buurtgenoten aan elkaar voor eenvoudige en laagdrempelige burenhulp. Denk hierbij aan een wekelijkse boodschap, een wandeling in het park of het ophangen van een lampje. Bijna duizend ‘goede buren’ zijn onderdeel van ons netwerk en helpen hun buurman- of vrouw graag een handje bij diverse hulpvragen. Alles is vrijblijvend en laagdrempelig, een buur helpt zo vaak als hem/haar uitkomt. Burennetwerk wil nu haar dienstverlening uitbreiden.

draagframeKlusnetwerk
Van hoveniers en verhuizers tot timmermannen. Stuk voor stuk persoonlijk betrokken bij Burennetwerk en hun hart op de juiste plaats. Het klusnetwerk is een kleine groep van professionals in klus- en tuinwerk: onze zogeheten Kluspartners. Deze groep is door Burennetwerk samengesteld en we kennen iedereen persoonlijk. Ieder jaar geven onze kluspartners een donatie om deel uit te maken van het professionele Klusnetwerk; zij vinden het leuk om zo nieuwe klanten en opdrachten te verwerven bij andere goede buren. Dankzij hun donatie laten zij zien dat zij het heel belangrijk vinden dat Burennetwerk kan blijven bestaan.

Doelgroep
Naast het feit dat wij binnenkomende hulpvragen willen kunnen doorverwijzen naar een betrouwbare klusser, willen wij actiever aandacht genereren voor het Klusnetwerk. Wij zullen ons richten op een bekende doelgroep: de goede buren. Stuk voor stuk betrokken Amsterdammers, die ook weleens een vakman nodig hebben. Leuk voor de kluspartners om nieuwe opdrachten te krijgen van andere goede buren, maar ook voor de goede buren zelf: Zij steunen het werk van Burennetwerk indirect door hun klusser via deze weg te vinden….”

Bron: Burennetwerk